BATO, ZAR JE MORALO OVAKO? Danas sahrana Beograđanina koji je nađen mrtav u provaliji u CG, porodica se oprostila čituljama
Foto: Printscreen Facebook

tuga

BATO, ZAR JE MORALO OVAKO? Danas sahrana Beograđanina koji je nađen mrtav u provaliji u CG, porodica se oprostila čituljama

Crna Hronika -

Vladan Stanković (48) iz Beograda, koji je nastradao u Crnoj Gori gde je bio na letovanju s porodicom, biće sahranjen danas na groblju u Sremčici.

Od tragično preminulog Stankovića optostili su se članovi porodice i brojni prijatelji i rođaci čituljama u novinama.

- Sahrana će se obaviti u subotu 29. jula na groblju u Sremčici - stoji u čitulji koju su potpisali Vladanovi najmiliji, supruga, deca, otac, sestra i ostala rodbina.

Vladan Stanković
foto: Printscreen Facebook

- Bato, zar je moralo ovako? - piše u drugoj čitulji, koju je Stankoviću posvetio njegov brat.

Poslednji pozdrav Stankoviću uputili su i šurak, stric, sestričine i drugari, a svi su ga oslovili sa "najbolji".

Podsetimo, Vladan Stanković nestao je u ponedeljak 24. jula kada je svojim automobilom "ford idea" iz Utjehe, gde je bio smešten sa suprugom i decom, krenuo do Ulcinja kako bi nešto sredio oko auta pre nego što krenu za Beograd. Kako su ispričale njegove supruga i sestra, njemu je tog jutra bilo loše, boleo ga je stomak i povraćao. Žena je rekla da je malo odspavao pre puta, a kada se probudio krenuo je do Ulcinja i tada mu se izgubio svaki trag.

- Vladanov slupani auto u provalili kod uvale Vladanos u blizini Ulcinja posle četiri dana potrage pronašli su njegov šurak i prijatelj iz Beograda, koji su došli u Crnu Goru da ga traže. Uz pomoć spasioca olupina je izvučena, a u njoj je bilo Vladanovo telo - podseća izvor Kurira.

Mesto stradanja
Mesto stradanjafoto: Primorski portal

Vladanova sestra je u četvrtak za naš portal potvrdida da je pronađeno telo njenog brata u slupanom autu, kao i da oni veruju da je njemu pozlilo za volanom, te da je zbog toga sleteo s puta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track