SUKOB PRIJATELJA DOVEO DO KRVOPROLIĆA: Kurir otkriva motiv napada u Petrovcu na Mlavi, zbog ovoga je ranjen poznati advokat
Foto: Printskrin/Facebook

istraga

SUKOB PRIJATELJA DOVEO DO KRVOPROLIĆA: Kurir otkriva motiv napada u Petrovcu na Mlavi, zbog ovoga je ranjen poznati advokat

Crna Hronika -

Poznati advokat iz Petrovca na Mlavi, Pero Nedinić (74) ranjen je jutros na parkingu u tom gradu, a zbog sumnje da ga je povredio uhapšen je osumnjičeni Staniša D. (80).

Kako Kurir saznaje, ranjeni advokat i uhapšeni muškarac se poznaju, a napad na advokata, navodno, nema veze s njegovim poslom.

Ranjeni advokat
Ranjeni advokatfoto: Printskrin/Facebook

- Advokat Nedinić i sin uhapšenog Staniše su se ranije baš družili, decenijama su bili najbolji prijatelji, ali su se pre nekoliko godina posvađali i od tada su u lošim odnosima - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Sin osumnjičenog je inače preduzimač u Petrovcu na Mlavi, a otkako sa advokatom nije u dobrim odnosima, pored svađa, često su se međusobno i prijavljivali policiji i inspekcijama. Taj sukob nikako nisu mogli da reše, a oko čega su se posvađali pre više godina nije nam poznato.

Naš sagovornik kaže i da su advokat i njegov bivši prijatelj, a sin uhapšenog Staniše D., samo gledali kako će da napakoste jedan drugom.

- Staniši D. je dozlogrdio taj sukob. Nije verovatno više mogao da trpi pritisak na svog sina i da gleda kako ga bivši prijatelj sapliće na svakom koraku i praktično ga malteria na neki način - pričaju žitelji Petrovca na Mlavi i dodaju da su oni ovako nešto mogli da očekuju.

- Ovo sve je trajalo godinama, živeli su u napetoj atmosferi. Živa mira nisu imali i znali smo da će sve da ekalira. Nadamo se da će se Pero oporaviti i da će njihov sukob stati na ovome - kažu naši sagovornici.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

Inače, ranjeni Pero Nedinić je otac predsednika opštine Petrovac na Mlavi. Predsednik opštine se ovim povodom do sada nije oglašavao.

Podsetimo, pucnjava se dogodila jutros oko sedam sati u centru Petrovca na Mlavi.

- Na njega je ispaljeno šest hitaca, od kojih ga je jedan okrznuo. On je prevezen u bolnicu - pdosetio je izvor Kurira.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Ispred ove kuće je Nemanja Bojović Hemija upucan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track