SRPKINJA UHAPŠENA U ZAGREBU! S DETETOM U NARUČJU KRALA U CRKVI: Ovo joj nije prva pljačka u Hrvatskoj, ulazila i u kuće!
Foto: Profimedia

istraga

SRPKINJA UHAPŠENA U ZAGREBU! S DETETOM U NARUČJU KRALA U CRKVI: Ovo joj nije prva pljačka u Hrvatskoj, ulazila i u kuće!

Crna Hronika -

Zagrebačka policija uhapsila je državljanku Srbije (35) zbog sumnje da je u februaru sa detetom ušla u crkvu, otvorila kutiju za dobrotvorne priloge i iz nje ukrala novac.

- Sumnja se da je 10. februara oko 11.30 sati u Kapucinskoj ulici zajedno s maloletnim detetom ušla u crkvu gde je provalila ormarić sa prilozima i otuđila novac. Potom je pokušala da provali još dva ormarića, ali nije uspela pa se udaljila - prenosi hrvatski Večernji list.

Takođe, sumnja se da je ona 31. jula oko 12.30 sati kroz otvoren prozor ušla u kući 67-godišnje žene i ukrala joj nakit.

- Osumnjičena je predata pritvorskom nadzorniku, a izveštaj je poslat Opštinskom kaznenom državnom tužilaštvu - navode oni i dodaju da je materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima, prema podacima policije, oko 3.132 evra.

Na teret su joj stavljene krađe ali i krivično delo povreda detetovih prava.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track