"DOTIČNI MONSTRUM JE TRENIRAO KIK-BOKS": Sin brutalno pretučenog Zorana postavio pitanje: KO JE UBICA MOG OCA?
Foto: Instagram

"DOTIČNI MONSTRUM JE TRENIRAO KIK-BOKS": Sin brutalno pretučenog Zorana postavio pitanje: KO JE UBICA MOG OCA?

Crna Hronika -

Sin i ćerka Zorana Nedeljkovića koji je 25. aprila pretučen na ulici na Zvezdari u Beogradu, a od teških povreda je kasnije preminuo u bolnici, ne prestaju da traže pravdu i insistiraju da se osumnjičeni za Zoranovu smrt kazni adekvatno!

Oni su na društvenim mrežama pokrenuli peticiju i otvorili stranicu "Pravda za Zokija" na kojoj svakodnevno obaveštavaju javnost šta se događa u slučaju smrti njihovog oca, kao i kako napreduje rad nadležnih organa. Sin pokojnog Zorana danas je objavio post pod nazivom "Ko je ubica mog oca?".

brutalno ubijeni zoran nedeljković
brutalno ubijeni zoran nedeljkovićfoto: Privatna arhiva

- Dotični monstrum, čije ime neću pominjati, se pokazao kao potpuno druga osoba. Inače, mladi čovek, oženjen i otac, delovao je kao mirna i povučena individua. Međutim, njegovo strašno nedelo, nanošenje monstruoznih povreda mom ocu, govore suprotno - stoji u postu u kom se još i dodaje:

- Iako je trenirao kik boks, čini se da nije shvatio osnovno pravilo ovog sporta - poštovanje protivnika. Kada se protivnik nađe u nezavidnoj situaciji, pravilo je da mu se ne prilazi, ne zadaju mu se pogubni udarci u glavu, jer on nije u stanju da se brani. Čudi me da li je trenirao neki "prljavi, ulični boks" umesto da sledi etičke norme ovog sporta. Pitam se da li je njegov trener, koji ga je podučavao, ponosan na svog učenika?

Sin pokojnog Zorana je napisao i da se "nadam da je ovo samo izolovan slučaj i da će se odgovorni što pre suočiti s posledicama ovakvog divljačkog ponašanja".

nemanja, sin ubijenog zorana nedeljkovića
nemanja, sin ubijenog zorana nedeljkovićafoto: Instagram

Podsetimo, Kurir je ranije razgovarao sa Tijanom Nedeljković, ćerkom pokojnog Zorana. Zoran je, kako nam je ispričala, kupio kuću na Zvezdari u ulici Milana Rakića u koju je retko odlazio jer nije bila dovoljno sređena, a tek ove godine u aprilu odlučio je da je renovira i sredi za život.

- Dok je moj otac boravio tamo imao je raspravu sa komšijama koji su ogradili deo njegovog dvorišta i pokušavao je da sa njima to sredi i dolazilo je do svađa. Kobnog dana on je otišao do te kuće, razgovarao sa komšijom N. Š. i niko ne zna šta se posle toga tačno desilo. Komšija tvrdi da im je moj otac pretio, ali sve i da je bilo tako, ta rasprava se završila ubistvom, Zoran je mučki pretučen i ostavljen da leži na ulici u lokvi krvi - ispričala nam Tijana.

Prema njenim rečima, porodica još čeka rezultate obdukcionog nalaza sa Instituta za sudsku medicinu i snimak sa sigurnosnih kamera na kojem se vidi čitava situacija.

krvava odeća ubijenog zorana
krvava odeća ubijenog zoranafoto: Privatna arhiva

- Prema nalazu iz Urgentnog centra, Zoran je zadobio frakturu lobanje, komplikovanu frakturu donje vilične kosti, frakturu obe jagodične kosti, frakturu nosnih kostiju, ali i paralizu facijalnog nerva koja uzrokuje nepotpuno zatvaranje očnih kapaka usled udarca. Nemoguće je da mu je neko naneo te povrede tako što ga je udario jednom otvorenom šakom - objašnjava neutešna Zoranova ćerka.

Zoranova odeća bila je natopljena krvlju i on je odmah prevezen u Urgentni centar nakon što je prijavljeno da u Ulici Milana Rakića leži krvav čovek. Komšinica, majka Zoranovog napadača N. Š., tada je pozvala policiju i rekla kako je Zoran došao kod njih u dvorište i napao njenog sina.

- Moj otac je prevezen u bolnicu tada i narednih mesec dana disao je uz pomoć respiratora. Mi smo sve vreme čekali da nam nešto kaže, da samo malo dođe sebi, bar da nam se obrati, ali se to nije desilo. Preminuo je mesec i četiri dana posle napada - ispričala je Tijana.

Želja porodice sada je samo da pravda bude zadovoljena i da čovek koji je odgovoran za smrt Zorana bude adekvatno kažnjen.

- Nije u redu da je moj otac dva metra pod zemljom, a on da uživa normalno u svojoj svakodnevnici - rekla je ranije ćerka za Kurir.

Osumnjičeni N. Š. bio je uhapšen kad je Zoran preminuo i njemu je tada određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja