UHAPŠEN MLADIĆ (21) ZBOG POGIBIJE DEČAKA U TUTINU: Rođak nastradalog deteta počinio krivično delo, određeno mu zadržavanje
Foto: Shutterstock

PU Novi pazar

UHAPŠEN MLADIĆ (21) ZBOG POGIBIJE DEČAKA U TUTINU: Rođak nastradalog deteta počinio krivično delo, određeno mu zadržavanje

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. S. (21) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da je juče po podne, u svom dvorištu u mestu Nadumce kod Tutina, vožnjom unazad vozilom "reno“ udario trogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda preminulo u bolnici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, kako smo pisali, uhapšeni mladić je rođak nastradalom dečaku, a nesreća se dogodila u dvorištu.

- Mladić je vozio džipa i prilikom okretanja on je udario dete. Pretpostavlja se da se sve desilo iz nehata, odnosno da je mališan istrčao iznenada i da mu se našao u mrtvom uglu - kaže naš izvor.

Poginuli mališan biće sahranjen danas u Tutinu, a od njega su se na društvenim mrežama oprostili brojni rođaci i prijatelji porodice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track