"HVALA TI NA LJUBAVI I SVAKOM OSMEHU": Potresne reči majke! Sin (13) joj stradao od strujnog udara, a sada ima samo jednu molbu
Foto: BAP VESTI, Facebook

tuga

"HVALA TI NA LJUBAVI I SVAKOM OSMEHU": Potresne reči majke! Sin (13) joj stradao od strujnog udara, a sada ima samo jednu molbu

Crna Hronika -

Dečak (13) iz Bačke Palanke nastradao je 31. jula od posledica strujnog udara dok se igrao sa drugarima, a njegova majka nedelju dana posle strašne tragedije još jednom se oprostila od njega potresnim rečima.

- Mili moj anđele, hvala ti na svakom osmehu, na svakoj tvojoj šali, na neizmernoj ljubavi, na svakom trudu i pomoći - napisala je nautešna majka na Fejsbuku i dodala:

- Hvala ti što si mi ovih 13 god. učinio posebnim i nezaboravnim.Čuvala sam te kao oči u glavi, a sad te molim da ti čuvaš mene, tatu, batu i seke.

Majka je uz dirljive reči objavila i video snimak sa kompilacijom fotografija dečaka sa njegovom porodicom i drugarima.

1 / 3 Foto: Facebook

Nesreća se, da podsetimo, dogodila oko 23 sata u ovom gradu kada je dečak preminuo u objektu u kom niko ne živi.

- Deca iz svih okolnih ulica se igraju danima u toj ulici, trče i jure se. Međutim, velika opasnost vreba od drveća i kablova koji su popadali nakon velikog nevremena popadalo po zemlji, a kablovi od struje su svuda po putu - rekla je ranije stanarka Dositejeve ulice za Kurir.

Samo par dana ranije, u toku nevremena nastalog usled superćelijske oluje 22. jula, poginuo je Z. Ž. (66), inače deda mališana.

- On je pokušao da skloni strujni kabal koji je pao u dvorište njegove kuće i poginuo je na licu mesta od strujnog udara - preneli su lokalni mediji ranije, a vest je objavila i majka stradalog dečaka.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track