NISAM U STANJU DA IZNESEM ODBRANU: Ranjeni policajac sa Autokomande priveden na saslušanje zbog pištolja
Foto: Nemanja Nikolić

više javno tužilaštvo u beogradu

NISAM U STANJU DA IZNESEM ODBRANU: Ranjeni policajac sa Autokomande priveden na saslušanje zbog pištolja

Crna Hronika -

Bojan T. suspendovani policajac koji je juče uhapšen pošto je otpušten iz bolnice, priveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odlučio da ne iznosi odbranu.

Podsetimo, Bojan T. je teško ranjen 30. jula u jednom restoranu na Autokomandi u Beogradu. Međutim, otkriveno je da je u vreme pucnjave u restoranu, za pojasom imao pištolj za koji nema dozvolu.

- Policajac je kratko izjavio da zbog zdravstvenog stanja, ne može da iznese odbranu - kaže izvor Kurira i dodaje da će Više javno tužilaštvo sudiji za prethodni postupak predložiti da mu odredi pritvor do 30 dana.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, 30. jula suspendovani policajac bio je ranjen tri puta u stomak i jednom u ruku i do juče je bio na bolničkom lečenju. Čim je otpušten, određeno mu je zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja.

Podsetimo, ranije su, zbog sumnje da su mu pomogli da sakrije pištolj bili privedeni Peko D. i Nemanja B. i oni su posle saslušanja u tužilaštvu prebačeni u kućni pritvor.

Sumnja se da se pucnjava u restoranu dogodila pošto su se policajac i S. B. za kojim se traga posvađali za stolom. Osumnjičeni je, navodno, potom otišao do svog automobila, stavio fantomku, potom se vratio i pucao u Bojana T. Pošto je ispalio hice u suspendovanog policajaca, pobegao je sa mesta zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojan T. je policajcima rekao da ne poznaje napadača, za kojim se traga.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:13

Ispred ove kuće je Nemanja Bojović Hemija upucan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track