RANJENI POLICAJAC PUŠTEN NA SLOBODU: Upucan u restoranu na Autokomandi, operisan, pa priveden ODBIO DA GOVORI O PIŠTOLJU
Foto: Nemanja Nikolić

viši sud u beogradu

RANJENI POLICAJAC PUŠTEN NA SLOBODU: Upucan u restoranu na Autokomandi, operisan, pa priveden ODBIO DA GOVORI O PIŠTOLJU

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu odredio je meru zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa pojedinim svedocima Bojanu T. suspendovanom policajcu koji je teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila 30. jula u jednom restoranu na Autokomandi.

Podsetimo, policajac je uhapšen juče, čim je otpušten iz bolnice, priveden je zbog sumnje da je kobnog dana nosio pištolj za koji nije imao dozvolu.

- Posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, tokom kog nije želeo da iznosi odbranu navodeći da se ne oseća dobro i da je lošeg zdravstvenog stanja, osumnjičeni je priveden sudiji za prethodni postupak, koji mu je odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa dve osobe - potvrdio je sagovornik Kurira.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Nemanja Nikolić

Više javno tužilaštvo u Beogradu, podsetimo, posle saslušanja predložilo je sudu da policajcu odredi pritvor, i kako saznajemo, tužilaštvo će se žaliti na ovu odluku suda.

Podsetimo, 30. jula suspendovani policajac bio je ranjen tri puta u stomak i jednom u ruku, istog dana je operisan i do juče je bio na bolničkom lečenju. Čim je otpušten iz bolnice, određeno mu je zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja.

Za napadačem na policajca i dalje se traga. Sumnja se da su sedeli za istim stolom i da su se pre pucnjave posvađali. Osumnjičeni za pokušaj ubistva, navodno, tada je otišao do svog automobila, stavio fantomku, vratio se u restoran i pucao u Bojana T.

Sumnja se da se pucnjava u restoranu dogodila pošto su se policajac i S. B. za Pošto je ispalio hice u suspendovanog policajaca, pobegao je sa mesta zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojan T. je policajcima rekao da ne poznaje napadača, za kojim se traga.

Pucnjavu u restoranu snimile su sigurnosne kamere.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track