ČULA SE RAFALNA PALJBA PA POTEGLI I NOŽEVE: Dvojica mladića povređena, policija traga za napadačima! Detalji sukoba u Novom Sadu
Foto: Printscreen 192.rs

novi detalji pucnjave u ns

ČULA SE RAFALNA PALJBA PA POTEGLI I NOŽEVE: Dvojica mladića povređena, policija traga za napadačima! Detalji sukoba u Novom Sadu

Crna Hronika -

Mladići M. M. (24) i S. R. (26) povređeni su sinoć nakon tuče i pucnjave koja se dogodila na Petrovaradinu u Novom Sadu.

Sukob se dogodilo oko 23 sata na Petrovaradinu kod pijace, a sumnja se da su mladići povređeni nakon tuče u kojoj je učestvovalo nekoliko mladića.

- Iz za sada nepoznatog razloga došlo je do sukoba među okupljenim mladićima. Neko od njih imao je kod sebe nož, ali i pištolj. U jednom trenutku nakon svađe, začula se rafalna paljba - kaže sagovornik i dodaje:

- Čula se vika, ali i zapomaganje. Ubrzo je usledila bežanija napadača, a dva povređena mladića ostala su da leže krvava nasred ulice. Stanari okolnih zgrada prvo su čuli pucnjavu, a onda i galamu pa su slučaj prijavili policiji koja je obavestila Hitnu pomoć.

sukob u novom sadu, dve osobe povređene
sukob u novom sadu, dve osobe povređenefoto: Printscreen 192.rs

Kako dalje dodaje naš sagovornik, ekipa Hitne pomoći odvezla je povređene u Klinički centar Vojvodina.

- Lekari su na mestu pucnjave videli da mladići nemaju prostrelne rane, već ubodne i da su obojica najverovatnije ranjena nožem. Jedan od mladića, navodno zadobio je teške telesne povrede - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Uviđaj je trajao satima, a inspektori su skinuli i snimke sa nadzornih kamera koje su u blizini kako bi što pre identifikovali napadače koju su nakon sukoba pobegli.

Istraga će utvrditi da je neko samo pucao da razdvoji sukobljene mladiće, s obzirom da niko nije ranjen vatrenim oružjem ili je ipak u pitanju nešto drugo.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track