NAPADAČ DO JUTRA ČEKAO "VRAČARCA" PA GA RANIO IZ ZASEDE: Otkrivamo zašto je napravio sačekušu baš na tom mestu!
Foto: Damir Dervišagić

nn lice

NAPADAČ DO JUTRA ČEKAO "VRAČARCA" PA GA RANIO IZ ZASEDE: Otkrivamo zašto je napravio sačekušu baš na tom mestu!

Crna Hronika -

Marjan Dimitrijevski (40), navodni pripadnik vračarske kriminalne grupe ranjen je jutros oko 4.45 sati u Njegoševoj ulici u centru Beograda, a kako saznaje Kurir, za sada nepoznati napadač je spremio sačekušu baš na tom mestu jer nije pokriveno kamerama.

- Za sada nepoznato lice napravilo je sačekušu na mestu koje nije pokriveno kamerama i metu je čekao sve do jutra da bi, najverovatnije, obavio zadatak - kaže izvor Kurira.

pucnjava, ulica Maksima Gorkog, Vračar
foto: Damir Dervišagić

Dimitrijevski je ranjen u kuk, a za nepoznatim napadačem se intenzivno traga traga, istagu vode MUP i Više javno tužilastvo u Beogradu.

- Ranjeni je odbio da sarađuje sa policijom, a na licu mesta nisu pronađene čaure - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, Marjan Dimitrijevski bio je uhapšen sa Markom Drakulom koji je na optužnici protiv vračarskog klana, zbog sumnje da su planirali da otruju vođu škaljarskog klana Jovana Vukotića cijanidom dok je boravio u Centalnom zatvoru.

Jovan Vukotić
Jovan Vukotićfoto: Yeni Şafak

Međutim, kako za to nije bilo dovoljno dokaza sudilo im seza nedozvoljeno nošenje oružja i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti.

- On je 13. decembra 2019. uhapšen zajedno sa Markom Drakulom, Nemanjom Milutinovićem i Nikolom Jovanović, pošto je policija u škodi sa falsifkovanim tablicama pronašla kačkete i prsluke sa oznakama UKP, rotaciono svetlo i četiri startna pištolja - podseća naš izvor i dodaje:

- On je kasnije pred Višim sudom u Beogradu u vezi sa ovim delom izjavio da je opremu nalik na policijsku i pištolje kupio na buvljaku u Pančevu jer je nameravao da snima spotove za Jutjub.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track