RONIOCI ŽANDARMERIJE STIGLI NA VLASINU: I dalje se traga za mladićem koji nije isplivao nakon prevrtanja skutera na jezeru
Foto: Kurir.rs/T.S.

potraga nastavljena ranim jutrom

RONIOCI ŽANDARMERIJE STIGLI NA VLASINU: I dalje se traga za mladićem koji nije isplivao nakon prevrtanja skutera na jezeru

Crna Hronika -

Ronilačka jedinica Žandarmerije od ranih jutarnjih sati nastavila je potragu za mladićem iz Leskovca (1995) koji nije isplivao nakon prevrtanja glisera na Vlasinskom jezeru do koga je došlo u utorak, potvrđeno je Kuriru iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Na Vlasinskom jezeru, u blizini ''Zone grad'' oko 14.30 časova u utorak, došlo do prevrtanja glisera marke ''SIDU'', bele boje, najverovatnije usled jakog vetra, kojim je upravljao M. N. iz Leskovca, rođen 1995. godine, kojom prilikom je isti upao u jezero zajedno sa licem V.D, rođen 1999. godine iz sela Togočevo, opština Lebane, koji je bio na mestu suvozača.

Vozač glisera M. N. iz Leskovca (1995) nije isplivao, dok su V. D. pomoć ukazali prisutni građani na obali jezera, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu u Vranju. Ronilačka jedinica Žandarmerije je dana 16.08.2023. godine, od ranih jutarnjih sati nastavila potragu za navedenim licem.

“Dana 15.08.2023. godine, oko 17 časova od strane PS Surdulica, obavešten je dežurni tužilac VJT u Vranju, da je na Vlasinskom jezeru, u blizini ''Zone grad'' oko 14.30 časova došlo do prevrtanja glisera marke ''SIDU'', bele boje, najverovatnije usled jakog vetra,kojim je upravljao M. N. iz Leskovca, rođen 1995. godine, kojom prilikom je isti upao u jezero zajedno sa licem V.D, rođen 1999. godine iz sela Togočevo, opština Lebane, koji je bio na mestu suvozača.

Vozač glisera M. N. iz Leskovca (1995) nije isplivao, dok su V. D. pomoć ukazali prisutni građani na obali jezera.

"Ronilačka jedinica Žandarmerije je dana je jutros od ranih jutarnjih sati nastavila potragu za navedenim licem”, stoji u saopštenju VJT u Vranju.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja