UKRALA JE ROLEX KOJI SAM KUPIO BIVŠOJ ŽENI I UGRAVIRALA SVOJE IME! Detalji prijave Miće Megatrenda protiv bivše devojke Ane
Foto: Dado Đilas, Printscreen

kurir otkriva

UKRALA JE ROLEX KOJI SAM KUPIO BIVŠOJ ŽENI I UGRAVIRALA SVOJE IME! Detalji prijave Miće Megatrenda protiv bivše devojke Ane

Crna Hronika -

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend", koji je početkom avgusta prijavio bivšu devojku Anu V. da ga je opljačkala i iz kuće na Dedinju mu odnela tri poluge zlata, u prijavi policiji naveo je i da je ukrala sat koji je kupio bivšoj ženi!

Kako Kurir ekskluzivno otkriva, Mića Jovanović u prijavi je naveo da je reč o "rolexu" limitirane serije "daj end dejt", koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra.

- Na poleđini sata je ugravirano "Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi - navodno je u prijavi napisao Mića Megatrend i opisao da je njegova sadašnja partnerka krađu izvela tako što je 24. jula ušla u vilu u Istarskoj ulici, dok je on spavao i ukrala sat od crvenog zlata.

Mića Jovanović i Ana V.
Mića Jovanović i Ana V.foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

Naveo je da je sledećeg dana, kada je on već otputovao u inostranstvo ponovo ušla u kuću, otvorila sef i ukrala zlatne poluge.

Policiju je obavestio i da mu je Ana V. , kada je pozvao, rekla da je sat "preradila".

- Rekla mi je da je skinula poklopac sa sata, stavila drugi i napisala sličnu posvetu, ali umesto imena Milica, stavila je svoje ime - naveo je Mića Megatrendu u prijavi policiji.

Ovu prijavu, međutim, kasnije istog dana je povukao, ali je onda za medije objasnio da je posle povlačenja prijave, ponovo prijavio tada već bivšu emotivnu partnerku s kojom je u vezi bio 10 godina.

- Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala i njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu - priča Jovanović.

On rekao i da nema nameru da pravda bivšu partnerku, ali o njoj i dalje ima reči hvale.

- Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio - rekao je on 2. avgusta za medije.

Kuća Miće Jovanovića na Dedinju
Kuća Miće Jovanovića na Dedinjufoto: Zorana Jevtić

Objasnio je da je krađu ustanovio kada se vratio sa puta iz Francuske.

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put - ispričao je Jovanović.

Međutim, kako Kurir saznaje, prijava je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu podneta protiv nepoznate osobe.

- Izvršen je uviđaj i tužilaštvo je naložilo da se izvrši DNK analiza, uzmu otisci pristiju, pregledaju kamere i prikupe drugi dokazi kako bi se utvrdilo ko je izvršilac krađe - potvrđeno je za Kurir.

Inače, kako je Kurir pisao, kuća Miće Megatrenda na Dedinju pokrivena je kamerama a u dvorištu je i fizičko obezbeđenje.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track