POKUŠAJ ORUŽANE PLJAČKE U MAJDANPEKU: Uleteo u radnju sa pištoljem, pa zahtevao da mu se preda novac! Policija odmah reagovala
Foto: Shutterstock

POKUŠAJ ORUŽANE PLJAČKE U MAJDANPEKU: Uleteo u radnju sa pištoljem, pa zahtevao da mu se preda novac! Policija odmah reagovala

Crna Hronika -

Policija u Majdanpeku uhapsila je meštanina G.A.(58) zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje opšte sigurnosti I nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje I promet oružja I eksplozivnih materija.

- Osumnjičeni je ušao u jednu prodavnicu u Majdanpeku u kojoj nije bilo kupaca, uzeo neku robu i prišao kasi navodno da plati račun. Međutim, dok je plaćao račun, kasirki je rekao da mu preda novac jer ima pištolj za pojasom. Zatim je podigao bluzu i pokazao taj pištolj. Međutim, radnica se nije uplašila već je viknula da će zvati policiju. Osumnjičeni je u tom momentu pobegao iz prodavnice ne uzevši ni proizvode koje bi navodno platio – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Kasirka je brzo pozvala policiju I na osnovu njenog opisa osumnjičeni je vrlo brzo uhapšen. Prilikom hapšenja policija ga je pretresla i kod njega pronašla gasni pištolj sa municijom.

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je osumnjičenom zadržavanje do 48 sati I on će biti priveden tužiocu.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track