OTAC I SIN OTELI NEMCA U SRBIJI, PA POZVALI NJEGOVU DEVOJKU Drama u Šidu: Policija ga našla u gepeku, evo gde su uhvaćeni otmičari
Foto: Damir Dervišagić

OTAC I SIN OTELI NEMCA U SRBIJI, PA POZVALI NJEGOVU DEVOJKU Drama u Šidu: Policija ga našla u gepeku, evo gde su uhvaćeni otmičari

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova brzom i efikasnom akcijom oslobodili su nemačkog drzavljanina, koga su prethodno u našoj zemlji otela dva državljana Srbije.

Otmičari su od njegove devojke tražili novac za otkup. Devojka je prijavila slučaj srpskoj policiji, koja je odmah reagovala.

Otmicari su locirani i uhapseni

U pitanju su otac i sin, a jedan od njih je nekada bio pripadnik Legije stranaca.

Na licu mesta oslobođen je oteti Nemac, koji je bio u gepeku automobila.

Nemac je nepovređen i u prvoj reakciji izrazio je veliku zahvalnost srpskoj policiji.

Odmah uhapšeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd, UKP – Službe za suzbijanje kriminala i Uprave za tehniku, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. V. (57) i Ž. V. (33) zbog sumnje da su izvršili otmicu tridesetdvogodišnjeg muškarca.

Policija je odmah po prijavi otmice locirala i zaustavila automobil kod naplatne rampe Šid u kojem su bili osumnjičeni, a u prtljažniku su pronašli tridesetdvogodišnjaka kome su ruke bile vezane lisicama. U automobilu je pronađen i pištolj sa pripadajućom municijom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track