KURIR OTKRIVA DETALJE FILMSKE OTMICE: Tražili otkup od majke, ona rekla: "Sin me ne zanima!" EVO KO JE NEMAC PRONAĐEN U GEPEKU
Foto: MUP Srbije

kidnapovanje

KURIR OTKRIVA DETALJE FILMSKE OTMICE: Tražili otkup od majke, ona rekla: "Sin me ne zanima!" EVO KO JE NEMAC PRONAĐEN U GEPEKU

Crna Hronika -

Nemački državljanin koji je sinoć otet u blizini naselja Ugrinovci, u Zemunu, kako Kurir ekskluzivno saznaje, skrivao se u Srbiji jer je na poternici svoje države!

Kako naš izvor otkriva, R. E. (32) je pobegao iz zatovra u Nemačkoj i sada i njega čeka ekstradicioni pritvor do odluke o izručenju!

Podsetimo, otac i sin Nebojša V. (57) i Igor (33), kao i njihov saučesnik Milodrag J. uhapšeni su u brzoj akciji policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Lisice su im stavljene u blizini naplatne rampe Šid, ubrzo pošto je devojka otetog prijavila policiji da je pozvao muškarac i tražio otkup od 35.000 evra, kako bi oslobodio R. E.

Hapšenje, ilustracija
Hapšenje, ilustracijafoto: MUP Srbije

Međutim, kako Kurir saznaje, pre nego što su pozvali devojku R. E. otmičari su zvali i njegovu majku.

- Majka im je, međutim, na njihovo veliko iznenađenje rekla da je ne interesuje sin i da ne želi da čuje za njega, pa samim tim ni za otkup koji traže. Tek potom su pozvali i njegovu devojku, takođe nemačku državljanku, koja je umesto da im donese novac, sve prijavila policiji koja ih je i uhapsila - otkriva sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, oteti je pronađen u gepeku "pasata", u blizini naplatne rampe Šid, vezanih ruku i nogu lisicama i konopcima, a u automobilu je takođe pronađen i pištolj kao i municija, koji će biti poslati na veštačenje - otkriva naš sagovornik.

Osumnjičeni Nebojša V. od ranije je poznat policiji, dok je njegov sin navodno neko vreme bio u Legiji stranaca.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenima je određeno zadržavanje i oni bi sutra trebalo da budu privedeni na saslušanje.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track