OTKRIVAMO DETALJE ŽESTOKE PUCNJAVE U FUTOGU: Iz automobila pucali i ubili dvojicu mladića! Sumnja se da je ovo prethodilo obračunu
Foto: MUP Srbije

navijačka grupa iz vojvodine

OTKRIVAMO DETALJE ŽESTOKE PUCNJAVE U FUTOGU: Iz automobila pucali i ubili dvojicu mladića! Sumnja se da je ovo prethodilo obračunu

Crna Hronika -

M.M. (20) i N.Š. (19) ubijeni su sinoć u Futogu kad je na njih pucano iz automobila u pokretu, kako nezvanično saznajemo čitavom obračunu prethodio je sukob unutar navijačke grupe iz Vojvodine kojoj pripadaju.

M.M. je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama, dok je N.Š. preminuo u KC Vojvodina. Zbog dvostrukog ubistva hapšeni su mladići N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) i B.G. (26).

1 / 3 Foto: MUP Srbije

Kako nezvanično saznaje Kurir uhapšeni mladići su od ranije poznati policiji, uglavnom po nasilničkom ponašanju.

- Sumnja se da bi razlog pucnjave mogao biti sukob unutar jedne, iste navijačke grupe, a da su izvršio poslati od strane svoje frakcije kako bi to "rešili". Policija radi svoj posao i mladići će biti predati Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu - navodi naš izvor.

00:26

Futog-hapšenje

Osumnjičeni su privedeni samo u donjem vešu, a uhapšeni su dok su spavali u kućama.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Prvi poziv Hitnoj pomoći, da podsetimo, je stigao 17 minuta posle ponoći, a da bi zatim usledio još jedan, kada je policija na licu mesta zatekla još jednog mladića bez svesti.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja