"HRABRI MOMCI, UVEK STE BILI PRVI U BORBI": Navijači se oprostili od ubijenih mladića u Futogu! Razvili transparente FOTO
Foto: Drustvene Mreže, Kurir

"HRABRI MOMCI, UVEK STE BILI PRVI U BORBI": Navijači se oprostili od ubijenih mladića u Futogu! Razvili transparente FOTO

Crna Hronika -

N. Š. (19) i M. M. (20) ubijeni su tokom sukoba navijača u četrvtak uveče u Fruškogorskoj ulici u Futogu, dok su uhapšena četiri mladića koja se sumnjiče da su vatrenim oružjem izvršili ovo krivično delo.

Od ubijenih mladića su se oprostili navijači koji su poslednje pozdrave za njih napisali na transparentima.

- Počivajte u miru braćo. Pravi mangupi, hrabri momci, uvek ste bili prvi u borbi - glasi jedna od poruka za ubijene mladiće.

1 / 4 Foto: Facebook/Balkanski navijaci

Njihovi prijatelji su ispred grafita FK Vojvodina zapalili sveće za njih.

Podsetimo, četvorica mladića iz Novog Sada, N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) I B.G. (26) osumnjičeni su za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je N.Š. (19) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjeni M. M. (20) kasnije preminuo u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od osumnjičenih je bio u zatvoru zbog ilegalnog krijumčarenja migranta, dok su i ostali osumnjičeni bili poznati policiji od ranije zbog droge.

1 / 4 Foto: Facebook

Osumnjičeni N. L. je priznao u policiji da je pucao u obojicu mladića Samo jedan od četvorice mladića, 24-godišnji D. D. nema kriminalni dosije. Osumnjičeni su privedeni u kućama, a policija ih je zatekla samo u donjem vešu.

Kako je navedeno u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, oni su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a preti im kazna doživotnog zatvora.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track