MIĆA MEGATREND TVRDI DA POSTOJE SNIMCI KAO DOKAZI PLJAČKE: Sve se vidi na kamerama! Bivša partnerka povela i drugaricu
Foto: Printscreen/Instagram, Dado Đilas

ŠOK!

MIĆA MEGATREND TVRDI DA POSTOJE SNIMCI KAO DOKAZI PLJAČKE: Sve se vidi na kamerama! Bivša partnerka povela i drugaricu

Crna Hronika -

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend" potvrdio je ranije pisanje Kurira da je iz njegove vile na Dedinju ukradena veća količina zlata, a sada nam je rekao i da je upravo Milica Š, kako smo otkrili, bila sa njegovom bivšom partnerkom dok su ga pljačkale!

Naime, na snimku sigurnosnih kamera jasno se vidi kako Milica Š. iz vozila marke BMW X6 izlazi sa zadnjeg sedišta pognuta i u dva koraka ulazi u suteren kuće Miće Jovanovića. Na isti način, posle dva sata vraća se u vozilo, baca se na zadnje sedište i pokriva ćebetom, kako je obezbeđenje ne bi primetilo.

- Tačno je, sigurnosne kamere su sve snimile, iako je pokušala da se sakrije - rekao je Jovanović za Kurir.

Milica Šaranović
foto: Printscreen/Instagram

Prema priči Jovanovića, sve se odigralo 26. jula, kada je devojka sa jednom od pomenutih drugarica došla u kuću na Senjaku. Stigle su oko 20 časova, a otišle oko 22 časova. On kaže da je to sve vidljivo na kamerama.

- U gadno društvo je ušla, dve devojke su u pitanju koje je uvlače u loše stvari. Obezbeđenje me je pozvalo kada je stigla, ja sam rekao da je puste - kaže Jovanović.

Kako priča, on je tada bio u Francuskoj, a 29. jula je došao za Beograd i tada je utvrdio da mu je zlato nestalo.

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put - ispričao je Jovanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track