U TRENU IZGUBILA I ĆERKU I RODITELJE! Majka devojčice (9) iz automobila smrti SLOMLJENA: "Nemam snage ni da govorim..." (FOTO)
Foto: Printscreen, Kurir/Z.G., RTS Printscreen, RINA

tuga u užicu

U TRENU IZGUBILA I ĆERKU I RODITELJE! Majka devojčice (9) iz automobila smrti SLOMLJENA: "Nemam snage ni da govorim..." (FOTO)

Crna Hronika -

Majka nastradale devočice, koja je zajedno sa bakom i dekom poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Užicu, oglasila se i potvrdila da je u trenu ostala bez najmilijih.

- Da, moja ćerka je nastradala, sa njom i moji roditelji. Drugu ćerku dovoze za Beograd u Urgentni centar, stabilno je... nemam snage da pričam, razumite me - rekla je kroz suze M.S., majka nastradale i povređene devojčice.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, u jezivom sudaru koji se dogodio u Užicu, na Ložioničkom mostu, poginuli su supružnici iz Beograda i njihova unuka (9), dok je starija unuka (11) u kritičnom stanju.

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

U užičkoj bolnici tim lekara je operisao devojčicu (11) iz Beograda, koja je zadobila teške telesne povrede.

- Dete je primljeno na prijemno odeljenje u užičkoj bolnici bez svesti u teškom opštem stanju. Došlo je do prekida srčane radnje, ali je reanimacijom ponovo uspostavljena.

Dete ima povrede glave, vrata, kičme, grudnog koša, trbuha, a zbog krvarenja u trbuhu morala je hitno da se operiše. Sada je u postoperativnom toku i dalje u teškom stanju – rekao je dr Dragan Damjanović, direktor užičke bolnice.

Kurir.rs/Republika/RINA

Bonus video:

00:29

Tragedija na jezeru Beli kamen kod Bešenova, utopio se muškarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track