TEŽAK UDES NA MAGISTRALI KA KRALJEVU: Povređene dve starije žene, odmah prebačene u Opštu bolnicu
Ilustracija, Foto: Ilustracija, Kurir/ Zorana Jevtić

TEŽAK UDES NA MAGISTRALI KA KRALJEVU: Povređene dve starije žene, odmah prebačene u Opštu bolnicu

Crna Hronika -

ČAČAK - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Čačak - Kraljevo, u kojoj su dve osobe zadobile povrede i transoprtovane su vozilom Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Čačku.

- Dve starije žene (80) i (50) iz udesa primljene su na Urgentno odeljenje Zdravstvene ustanove i u toku je dijagnostika njihovih povreda. Trenutno su stabilno i nisu životno ogrožene. Nakon završene opservacije znaće se svi detalji njihovog zdravstvenog stanja - potvrdjeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Tokom trajanja uviđaja na ovom delu magistralnog puta formirane su veće kolone vozila. Pripadnici saobraćajna policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog udesa.

Kurir.rs/RINA

Čačak - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Čačak - Kraljevo, u kojoj su dve osobe zadobile povrede i transoprtovane su vozilom Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Čačku.

- Dve starije žene (80) i (50) iz udesa primeljene su na Urgentno odeljenje Zdravstvene ustanove i u toku je dijagnostika njihovih povreda. Trenutno su stabilno i nisu životno ogrožene. Nakon završene opservacije znaće se svi detalji njihovog zdravstvenog stanja - potvrdjeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Tokom trajanja uvidjaja na ovom delu magistralnog puta formirane su veće kolone vozila.

Pripadnici saobraćajna policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog udesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track