"U SELU JE VRVELO OD POLICIJE, OPTUŽBE SU OZBILJNE!" Progovorile komšije odbeglog Nišlije kog je partnerka prijavila za silovanje
Foto: Nenad Kostić, Ilustracija

novi detalji

"U SELU JE VRVELO OD POLICIJE, OPTUŽBE SU OZBILJNE!" Progovorile komšije odbeglog Nišlije kog je partnerka prijavila za silovanje

Crna Hronika -

Prokupčanku (35) napao je sinoć njen emotivni partner Nišlija (38), saznajemo u policiji. Ona je kako se nezvanično saznaje ubodena navodno nožem u potkolenicu, a prilikom sinoćne prijave policiji je rekla da je ovog meseca više puta silovana u kući svog partnera u jednom selu kod Niša.

- Mi smo sinoć oko 23 sata dobili prijavu da je tridesetpetogodišnju ženu napao njen emotivni partner. Policija je preduzela sve mere iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja činjenica i okolnosti ovog događaja. Policija intenzivno radi na pronalasku ovog lica - rečeno nam je u Policijskoj upravi Niš.

Kako saznajemo, naložen je kompletan lekarski pregled žene iz Prokuplja kako bi se utvrdio stepen njenih povreda.

Komšije ovog para iz sela kod Niša kažu da su sinoć videli brojne policijske patrole u selu i da ih je to uznemrilo.

- Naš komšija jeste malo temperamentan, a optužbe na njegov račun su ozbiljne. On i njegova devojka se često svađaju, pa se mire. Duže vremena su zajedno, a veza im je turbulentna. Sinoć smo se baš iznenadili ovde u selu kada smo videli onoliku policiju, opsadno stanje je bilo, sve je vrvelo od policijskih kola i sirena - kaže nam jedan od meštana.

Kako dodaju, par voli i da popije.

- Često se čuje galama iz njihove kuće, a šta rade unutra samo oni znaju. Žao nam je ako je žena žrtva nasilja i te torture- Komšija ne znamo gde je, nismo ga videli, policija kaže da je pobegao. Sigurno se sklonio negde zbog te prijave - kažu meštani.

(Kurir.rs - M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track