PRONAĐEN NAKON 14 DANA POTRAGE: Naložena obdukcija tela mladića koji se utopio u Vlasinskom jezeru
Foto: Kurir/T.S., Facebook

PRONAĐEN NAKON 14 DANA POTRAGE: Naložena obdukcija tela mladića koji se utopio u Vlasinskom jezeru

Crna Hronika -

Nakon 14 dana na Vlasisnkom jezeru, ronilački tim Žandarmerije MUP-a pronašao je telo stradalog N.M. iz Leskovca. Tom povodom oglasilo se Više javno tužilaštvo u Vranju.

Na Vlasini Rid, na području „Zone Grad“ 15. avgusta prilikom vožnje skuterom na jezeru, došlo je do pada sa istog u vodi lica koja su se prevozila i to pokojnog N.M. (1995) iz Leskovca i D.D. (1999) iz Lebana. Nakon pada u vodu od strane trećeg lica spašen je D.D. dok je N.M. potonu u jezeru. Više javno tužilaštvo u Vranju izdalao je nalog za vršenje obdukcije pronađenog tela. Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

"Dana 28.08.2023. godine u prepodnevnim satima na Vlasisnkom jezeru, ronilački tim Žandarmerije MUP-a RS pronašao je telo stradalog N.M. iz Leskovca. Naime, dana 15.08.2023. na Vlasini Rid, na području „Zone Grad“ prilikom vožnje skuterom na jezeru došlo je do pada sa istog u vodi lica koja su se prevozila i to: pokojnog N.M. (1995) iz Leskovca i D.D. (1999) iz Lebana. Nakon pada u vodu od strane trećeg lica spašen je D.D. dok je N.M. potonu u jezeru.

Od 15.08. do 29.08.2023. ronilački tim Žandarmerije vršio je pretragu jezera radi pronalaska tela stradalog lica. Više javno tužilaštvo u Vranju izdalao je nalog za vršenje obdukcije pronađenog tela. Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša dana 29.8.2023 godine", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Kurir.rs / T. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja