VALJEVKA POGINULA U CG: Jeziva tragedija kod Bijelog Polja! Nesrećna žena pokušala da pređe pruga, ali je na nju naleteo voz
Foto: Shutterstock

VALJEVKA POGINULA U CG: Jeziva tragedija kod Bijelog Polja! Nesrećna žena pokušala da pređe pruga, ali je na nju naleteo voz

Crna Hronika -

Državljanka Srbije V. V. iz Valjeva, poginula je jutros u okolini Bijelog Polja kada je na nju dok je pretrčavala prugu na mestu gde je to zabranjeno naleteo lokalni putnički voz.

Prema navodima crnogorskog Dana, nesreća se dogodila jutros oko 9.30 sati i mestu Rakonje kod Bijelog Polja

- Do nezgode je došlo kada je lokalni putnički voz koji je saobraćao na relaciji Bijelo Polje - Bar, a kojim je upravljao mašinovođa D. O., prilikom prolaska kroz naselje Rakonje, udario lice V. V. koja je u trenutku nezgode najverovatnije prelazila prugu. Uviđaj je obavila državna tužiteljka Jelena Vučetić, uz učešće veštaka saobraćajne struke i ovlašćenih policijskih službenika Uprave Policije OB Bijelo Polje - navode iz ODT Bijelo Polje, a prenose mediji.

ilustracija
ilustracijafoto: Shutterstock

Izuzeti su dokazi koji će biti predmet veštačenja. Naredbom je određeno veštačenje od strane veštaka sudske medicine koji će izvršiti pregled i obdukciju preminulog lica.

- O daljem postupanju, nakon utvrđivanja uzroka nezgode, povodom naznačenog događaja, javnost će biti blagovremeno obavieštena - navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs - DAN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track