DRAMA NA ZELENOM VENCU U RANO VIKEND JUTRO: Policajka kao na filmu spasla život radnici pekare, ovako se dosetila da uđe
Foto: Instagram Printscreen/MUP Srbije

vrata bila zaključana

DRAMA NA ZELENOM VENCU U RANO VIKEND JUTRO: Policajka kao na filmu spasla život radnici pekare, ovako se dosetila da uđe

Crna Hronika -

Prava drama odigrala se kada je jedna radnica (32) u pekari na Zelenom vencu pokušala sebi da oduzme život.

Naime, spasila je policajka iz PS Savski venac tako što je u prostoriju, gde je žena bila zaključana, ušla kroz šalter.

Kako se nezvanično saznaje drama se dogodila u subotu rano ujutru u jednoj pekari kada je radnica pekare pokušala da se ubije, tako što je sebi prerezala vene na ruci.

- Policiju je obavestio njen kolega koji dostavlja robu u pekari. On je pokušao da uđe u lokal, međutim vrata, koja su sa zadnje strane, su bila zaključana. Otišao je do šaltera i kroz njega video ženu, koleginicu koja leži u lokvi krvi - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je kolega nesrećne žene odmah obavestio policiju i hitnu pomoć.

- Policija je zaista brzo stigla. Ni oni nisu mogi da uđu, ali je jedna spretna policajka uspela da uđe kroz šalter. Bilo je zaista neverovatno sve ovo gledati. Srećom, policajka je uspela da uđe u prostoriju gde je radnica ležala. Otključala je vrata te je ekipa hitne pomoći je ušla unutra odmah je bilo jasno da je nesrećna radnica prerezala sebi vene na rukama - objasnio je sagovornik i dodao da je hitna pomoć povređenu ženu prevezla u Urgentni centar.

U toku je provera da li se žena slučajno povredila nožem ili je nešto drugo posredi.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track