NIJE STAO DA VIDI ŠTA JE S DETETOM, NI POMOĆ DA MU PRUŽI Najnovije informacije o stanju dečaka (6) na biciklu kog je vozač pokosio
Foto: Ana Paunković

kurir saznaje

NIJE STAO DA VIDI ŠTA JE S DETETOM, NI POMOĆ DA MU PRUŽI Najnovije informacije o stanju dečaka (6) na biciklu kog je vozač pokosio

Crna Hronika -

NIŠ - Šestogodišnji dečak kog je juče popodne udario vozač "hjundaija" u Bregalničkoj ulici, trenutno je u stabilnom stanju, saznajemo u Univerzitetsko kliničkom centru.

Nakon toga je mladić (26) pobegao s lica mesta. To se dogodilo kasno popodne dok je dečak u ovoj uskoj ulici vozio bicikl. Policija će kako saznajemo, podneti krivičnu prijavu protiv ovog dvadesetogodišnjeg mladića iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

- On se sumnjiči da je juče popodne, u Bregalničkoj ulici u Nišu, upravljajući „hjundaijem“ udario šestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, a potom se udaljio sa lica mesta.

Brzim i efikasnim radom policija je identifikovala osumnjičenog ubrzo nakon saobraćajne nezgode, saopštila je policija. Šestogodišnjak je hitno zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track