POZNATO STANJE POVREĐENIH U NESREĆI KOD SVRLJIGA: Muškarac (53) životno ugrožen, drugi zadobio lakše povrede (VIDEO, FOTO)
Foto: Kurir/M.S.

poginuo vozač audija

POZNATO STANJE POVREĐENIH U NESREĆI KOD SVRLJIGA: Muškarac (53) životno ugrožen, drugi zadobio lakše povrede (VIDEO, FOTO)

Crna Hronika -

Na regionalnom putu od Niša prema Svrljigu kod sela Vrelo poginuo je jutros putnik (61). Sudarili su se kombi knjaževačkih registarskih tablica i niški Audi, a u kome je bio nesrećni čovek.

Dva pacijenta, jedan teže i jedan lakše, prebačeni su u UKC Niš. Informacije o povređenima u saobraćajnoj nesreći kod Vrela:

00:10

Saobraćajka kod Niša: Jedan poginuo drugi životno ugrožen

Oba pacijenta su muškarci i smešteni su u Urgentni centar Niš. Jedan pacijent je sa teškim povredama opasnim po život, drugi sa lakšim telesnim povredama.

1 / 3 Foto: Kurir/M.S.

- Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš, primljen je pacijent N.K. (53), kome su konstatovane teške telesne povrede i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju. Utvrđene su višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka. Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja. Drugi pacijent, N.J. (34) je zbrinut.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja