3 VERZIJE O POGIBIJI DEJANA NA "MILOŠU VELIKOM": Proverava se da li je suvozač snimao lajv za Tiktok dok su vozili kontrasmerom?
Foto: Privatna Arhiva

užas

3 VERZIJE O POGIBIJI DEJANA NA "MILOŠU VELIKOM": Proverava se da li je suvozač snimao lajv za Tiktok dok su vozili kontrasmerom?

Crna Hronika -

Istragu o saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Kako Kurir saznaje, tužilaštvo je dalo nalog da se uradi obdukcija poginulog vozača automobila, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba.

Podsetimo, do udesa je došlo kada je automobil "fijat punto", kojim je upravljao Dejan J. (53), dok je na mestu suvozača bio N. K. (40), ušao u kontrasmer na auto-putu i vozio brzom trakom. U jednom trenutku, "fijat" se direktno zakucao u automobil "hjundaji", kojim je upravljala D. P. (30). Posle udarca, "punto" se zapalio, a vozač je nastradao. U nesreći su povređeni N. K. i D. P. i oni su prevezeni u KBC Zemun.

Dejan J.
Dejan J. foto: Privatna Arhiva

Istraga tek treba da utvrdi kako je Dejan J. ušao u pogrešan smer na auto-putu kod Obrenovca.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, postoje tri verzije o tome kako se "punto" našao u suprotnom smeru.

- Jedna mogućnost je da je vozač pogrešio smer kada se uključivao na auto-put. Dešavalo se i ranije da vozači, naročito ako dobro ne poznaju tu deonicu, pogreše skretanje, promaše uključenje i slično. Druga mogućnost je da je vozač s namerom ušao u pogrešnu traku - objašnjava nam izvor i dodaje:

- S namerom je mogao to da učini iz dva razloga. Prvi je da je hteo da izvrš9i samoubistvo na taj način, a drugi je da je učestvovao u nekoj vrsti izazova.

'Punto' se zapalio posle udesa
"Punto" se zapalio posle udesafoto: Printscreen/Instagram

Naime, na društvenim mrežama se posle objavljivanja snimka ove stravične saobraćajne nesreće, pojavila informacija da je Dejanov suvozač sve vreme, dok su se vozili kontrasmerom, snimao telefonom.

- Na objavljenom snimku se vidi da je suvozač izbacio ruku kroz protzor. I dok jedni misle da je to uradio da bi upozoravao vozače koji su mu dolazili u susrte, drugi navode "da se vidi da u ruci drži telefon i da snima lajv za tiktok" - objašnjava nam izvor.

Vozači koji su bili očevici udesa, navode da im je jako čudno što vozač "punta", ako je slučajno pogrešio smer, vozi brzom, levom trakom auto-puta, a ne zaustavnom.

- U situaciji kada neko pogreši smer na taj način, gleda da se što pre skloni u zaustavnu traku i da se isključi na najbližem isključenju ili da se nekako polukružno okrene i vrati se u pravi smer. Jako nam je čudno da neko slučajno vozi brzom trakom - ispričali su vozači.

Automobil u kom je nastradao Dejan J.
Automobil u kom je nastradao Dejan J. foto: Privatna Arhiva

Oni koji poznaju nastradalog Dejana J. kažu da je on bio korektan čovek.

- Živeo je sam, bavio se masažama i prodavai je usisivače. Bio je pomalo čudan i osobenjak, usamljen lik, ali nije nikada pravio probleme niti je bio bahat. Ne verujemo da je hteo da se ubije na ovakac način, pogotovo zbog toga što je imao suvozača u automobilu. Ta mogućnost nam je skroz nemoguća. S druge strane, on jesre snimao klipove za društvene mreže, takođe se i uživo uključivao i pričao o raznim stvarima. Šta se juče dogodilo i zbog čega je nastradao, ne znamo - ispričali su nam poznanici Dejana J.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja