JOŠ JEDNA SMRT NA PUTEVIMA! Dopisnica Kurira s lica mesta prenela detalje nesreće u Preljini: OVO JE UZROK TRAGEDIJE (VIDEO)
Violeta Jovičić, Foto: Kurri tv

udes

JOŠ JEDNA SMRT NA PUTEVIMA! Dopisnica Kurira s lica mesta prenela detalje nesreće u Preljini: OVO JE UZROK TRAGEDIJE (VIDEO)

Crna Hronika -

Još jedna tragedija na putevima Srbije!

saobraćaj, zatvoren autoput
foto: Ivan Milošević

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u popodnevnim satima u Preljini kod Čačka poginula je jedna osoba. Više informacija ima dopisnica Kurira Violeta Jovičić koja je rekla više o ovoj nesreći, da li je utvrđen uzrok ima li povređenih?

00:44

JOŠ JEDNA SMRT NA PUTEVIMA SRBIJE!

Do nezgode je došlo verovatno kada je muškarac izgubio kontrolu. Jovičić je podsetila da je za danas najavljeno kišovito vreme te da svi vozači pojačaju oprez.

- Kako su nam rekli iz policijske uprave i iz Čačanske opšte bolnice, on je izgubio kontrolu i napravio saobraćajnu nesreću u kojoj je i sam izgubio život. Vreme je nestabilno tako da se svim vozačima preporučuje strog oprez u saobraćaju - prenela je Jovičić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:25

DAO KUPCIMA AUTO NA TEST VOŽNJU, ONI SE NIKADA NISU VRATILI Iz osiguranja poručili: Nisu ukrali, već te prevarili NE ODGOVARAMO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja