MIGRANT POGINUO NA PRUZI U LOZNICI: Propao između vagona
Foto: T. Ilić

MIGRANT POGINUO NA PRUZI U LOZNICI: Propao između vagona

Crna Hronika -

Telo muške osobe nađeno je jutros oko sedam sati na pruzi Loznica-Šabac kod pružnog prelaza u Ulici Marka Radulovića.

Hitna pomoć je izašla na lice mesta i konstatovala smrt, a o slučaju su obavešteni policija i tužilaštvo i naložena je obdukcija nastradalog. Reč je o migrantu koji kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta.

- Istraga treba da utvrdi šta se tačno dogodilo i vreme smrti. Telo je nađeno u koloseku, indicije su da ga je verovatno usmrtio voz, tokom noći ih je prošlo nekoliko pa je u ovom momentu teško reći kada se to desilo. Uviđaj je završen oko pola devet i zbog ovog nesrećnog događaja nije bilo prekida u železničkom saobraćaju na ovoj deonici Šabac-Loznica-Mali Zvornik kojom prolaze i teretni i putnički vozovi – kaže naš izvor.

Prema saznanjima Kurira u pitanju jeste migrant, nalazio se na terenom vozu koji se kretao iz pravca Šapca ka Malom Zvorniku i koristio ga je kao način da se prebaci do granice. Prema prvim saznanjima on se tokom vožnje prebacivao sa vagona na vagon i pri tome je propao između njih što je bilo kobno.

Ovo nije prvi slučaj u ovom kraju da migranti ovako stradaju jer često za kretanje koriste prugu kada iz lozničkog kraja žele da se dokopaju obližnje Banje Koviljače ili Malog Zvornika odakle nastoje da se prebace u susednu BiH. Dešavalo se već i da se kriju u teretnim vagonima i tako pokušavaju da pređu granicu.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track