NOVI DETALJI DRAME U ŠIDU! Pijan pretukao ženu, pa slagao da mu trebaju lekovi i pucao sebi u grudi iz pištolja za svinje
Foto: Kurir/S.U.

drama

NOVI DETALJI DRAME U ŠIDU! Pijan pretukao ženu, pa slagao da mu trebaju lekovi i pucao sebi u grudi iz pištolja za svinje

Crna Hronika -

Muškarac (70) iz Šida pokušao je da izvršio samoubistvo tako što se upucao pištoljem za svinje kada je policija sinoć došla na njegova vrata nakon što je u alkoholisanom stanju verbalno i fizički napao svoju suprugu, saznaje Kurir.

- U porodičnoj kući u Šidu sinoć se dogodilo nasilje u porodici kada se osumnjičeni u alkoholisanom stanju prvo verbalno posvađao sa suprugom, ali je ubrzo sukob eskalirao u fizički napad. Tukao je ženu nogama i rukama po celom telu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nakon što je policija došla na teren zatekli su pijanog muškarca i njegovu ženu, ali je on navodno, pre nego što će ga patrola odvesti u stanicu zamolio pripadnike MUP da uzme svoju terapiju jer je srčani bolesnik, pre nego što ga odvedu.

Kako dodaje naš izvor, pripadnici MUP su mu to dozvolili, ali je on iz tog ormara izvadio pištolj za omamljivanje stoke.

- U tom ormaru pored lekova bio je i pištolj za svinje i on je to izvadio i odmah se upucao u grudi. Policajci su pozvali ekipu Hitne pomoći koja je muškarca odvezla u bolnicu gde se i sada nalazi u stabilnom stanju i nalazi se van životne opasnosti - kaže izvor i dodaje:

- Nakon oporavka muškaracu će biti određena mera zadržavanja, nakon čega će o njemu odlučivati nadležno tužilaštvo.

Oglasio se i MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv S. K. (1953), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Kako se sumnja, on je pod dejstvom alkohola verbalno i fizički napao suprugu i naneo joj lake telesne povrede.

Potom je, pod izgovorom da mora uzeti lekove, iz ormara izvadio pištolj za omamljivanje stoke i naneo sebi povredu u predelu grudnog koša. Povređenom je ukazana lekarska pomoć i zbrinut je u bolnici.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track