"DEJAN KOJI JE IŠAO U KONTRASMERU BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA?" Radulović: Signalizacija je postojala, ali je OVO BILO PRESUDNO
Foto: Kurir Televizija, Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

KURIR TV

"DEJAN KOJI JE IŠAO U KONTRASMERU BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA?" Radulović: Signalizacija je postojala, ali je OVO BILO PRESUDNO

Crna Hronika -

Tragična saobraćajna nesreća na autoputu Miloš Veliki pre dva dana uzdrmala je celu Srbiju. U toj nesreći, automobil koji je vozio Dejan J. (51) vozio je suprotnom trakom i sudario se s drugim vozilom i potom izgoreo.

Nažalost, Dejan nije preživeo, dok je N.K. (40), koji se nalazio na mestu suvozača, prebačen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. D.P. (30), vozač drugog vozila marke "hjundai", koja je bila sudionik nesreće, prošla je s manjim povredama i prevezena je u KBC Zemun.

03:28

DEJAN KOJI JE IŠAO U KONTRASMERU BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA? Radulović: Signalizacija je postojala, ali je OVO BILO PRESUDNO

Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde se dotakao najnovijih informacija vezanih za ovaj slučaj.

- Prema najnovija informacija, saslušan suvozač koji je teško povređen u udesu, a reč je o Nenad K. (40). On je odgovorio na 2 pitanja, a čeka se i ključno pitanje zašto su oni išli u kontrasmeru. Ispričao je da su krenuli na svadbu u Ivanjicu i otkrio je da su konzumirali pivo tog dana. Pretpostavlja se da su bili pod dejstvom alkohola i da su imali smanjenu uračunljivost i povećano samopouzdanje. To je bio recept za tragediju. Još treba da se sazna da li su svesni ušli u kontrasmer odnosno da li je bila opklada ili je reč o pukoj grešci - rekao je Radulović i dodao:

Mladen Radulović
foto: Kurir televizija

- Kada je reč o mogućnosti ulaska u kontrasmer, postoji mogućnost za to. Oni su se uključili iz Obrenovca i postoje znakovi koji jasno sve signaliziraju. Ali može da se desi da su pod dejstvom alkohola promašili skretanje i ušli u traku za kontrasmer. Može da se desi da je to bio splet nesrećnih okolnosti i da u tom momentu nije bilo vozila koja su išli u susret.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33

ONI SU KRIVCI ZA STRAVIČNU NESREĆU NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI! Ekspert: Dejan koji je vozio u kontrasmeru OVO NIJE MOGAO DA URADI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track