ISPLIVALA ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA NASILNIKA IZ OBRENOVCA: Ošišan do glave, u zelenom odelu, naslonjen uza zid EVO GDE JE BIO (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

jeziva prošlost

ISPLIVALA ŠOKANTNA FOTOGRAFIJA NASILNIKA IZ OBRENOVCA: Ošišan do glave, u zelenom odelu, naslonjen uza zid EVO GDE JE BIO (FOTO)

Crna Hronika -

N. G. (41) iz okoline Obrenovca, osumnjičen da je zarobio i četiri dana brutalno tukao svoju devojku, od ranije je poznat policiji i bio je osuđivan.

Na društvenim mrežama je čak i objavljivao fotografije iz zatvora, a objavio je i svoju identifikacionu karticu osuđenog lica iz KPZ Sremska Mitrovica, gde je svojevremeno bio u zatvoru. Ovu fotografiju, N. G. je objavio 2012. godine, a potom je na istom Fejsbuk prfilu poručio "Vratiću se, ne zadugo".

Na slici iz zatvora koju je objavio, on je u zelenom odelu, ošišan maltene do glave, a na identifikacionoj kartici piše KPZ Sremska Mitrovica, njegovo ime i prezime i lični podaci.

I nakon ove robije, on je nastavio sa vršenjem krivičnih dela i kako se nezvanično saznaje, pre oko godinu dana je poslednji put izašao iz zatvora.

- Hapšen je zbog raznih krivičnih dela, koliko znamo robijao je zbog krađa i razbojništva, a hapšen je i zbog nedozvoljenih supstanci. Ima i probleme sa alkoholom - rekli su nam izvori.

Osumnjičeni bio u zatvoru
Osumnjičeni bio u zatvoru foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, sumnja se da je N. G. od 26. do 30. avgusta u svom stanu u okolini Obrenovca držao zatočenu svoju emotivnu partnerku, koju je brutalno tukao. Nesrećna žena je četvrtog dana torture nekako uspela da pobegne i ode kod svoje majke.

- Iako je bila sva isprebijana, nije odmah prijavila nasilje, već je to na insistiranje svoje zabrinute majke uradila 1. septembra. Pošto je prijavila nasilje, pregledao ju je lekar i ona je hitno operisana, odstranjena joj je slezina i i dalje se nalazi u bolnici -podseća naš izvor.

Osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu i on je izneo odbranu. Posle saslušanja određen mu je jednomesečni pritvor.

Kako je Kurir već objavio, osumnjičeni N. G. je na dan kada je otpočeo torturu nad ženom, tačnije 26. avgusta, na svom profilu na Fejsbuku objavio njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "I moja je ljubav tu, peca", a ona mu je uzvratila istim rečima i srcima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

UŽAS U OBRENOVCU: Devojku držao kao roba i danima se iživljavao! Teško je povređena i hitno operisana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track