NA METI SAM MAFIJE ZBOG BORBE PROTIV IZVRŠITELJA: Narodni poslanik otkriva za Kurir
Foto: Kurir Televizija

NA METI SAM MAFIJE ZBOG BORBE PROTIV IZVRŠITELJA: Narodni poslanik otkriva za Kurir

Crna Hronika -

Narodni poslanik i zamenik predsednika Naše Drine Uglješa Grgur kaže za Kurir da je svestan da mu je život ugrožen jer je krenuo u nemilosrdnu borbu protiv izvršitelja.

Likvidacija

- Borim se protiv onoga što je stvorio bivši režim oličen u Snežani Malović i Slobodanu Homenu, koji su napravili monstruma pod imenom izvršitelji. Svestan sam da će mafija da me likvidira, ali se ne plašim i boriću se još jače protiv izvršitelja. Neka znaju da će Srbija videti istinu o njihovim prljavim poslovima. Svestan sam da mi je život ugrožen, baš kao što je predsedniku Vučiću život bio ugrožen kad je stao za vrat mafiji - kaže Grgur i dodaje:

- Njihova zlodela će pokazati narodu i ugroziti nelegalno stečen novac i kapital, a to znači doći u opasnost koja gleda ravno smrti u oči. Cela Srbija je čula kada je zamenik predsednika Komore izvršitelja Vujadin Masnikosa javno rekao na da su njegove kolege u sprezi s mafijom. Svestan sam da će me likvidirati, ali ne odustajem. Ovo više nije osinje gnezdo, ovo je hobotnica sa hiljadu pipaka, koja guši moj narod, koji se bori da ima krov nad glavom.

Po cenu života

- Ne bojim se, baš kao što su i moji preci, isprsiću se pred nepravdom da zaštitim pravdu i po cenu života. Šta god da se desi, tu su ljudi u koje najviše imam poverenja i oni će nastaviti moju borbu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, šef diplomatije Ivica Dačić i predsednik Naše Drine i narodni poslanik Igor Braunović čine trojac u koji se zaklinjem da će uvek biti za narod, a protiv mafije.

Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track