POLICAJAC GRANIČNE POLICIJE U PRITVORU Državljanka Rumunije ga prijavila za pokušaj silovanja: Dodirivao je kad su ostali SAMI
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

na graničnom prelazu Đerdap kod Kladova

POLICAJAC GRANIČNE POLICIJE U PRITVORU Državljanka Rumunije ga prijavila za pokušaj silovanja: Dodirivao je kad su ostali SAMI

Crna Hronika -

Policajacu granične policije koji je osumnjičen da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju na graničnom prelazu Đerdap kod Kladova određen je pritvor u trajanju do 30 dana, saznaje Kurir.

Prema našim saznanjima policajac je 25. jula, što nikako nije smeo, ostao nasamo sa jednom ženskom osobom, inače državljankom Rumunije, koja je bila sa jos troje svojih sunarodnika.

- Prema prijavi policajac je nakon što je ostao sam sa devojkom krenuo neprimerno da je dodiruje, a sve dok je bio na službenoj dužnosti - kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg izvora on nikako nije smeo da ostane sam sa strankom koja je zenakog pola, a svakom pretresu moralo bi da prisustvuje dva ili više policijska službenika.

- Njemu je sud odredio pritvor zbog opasnosti uticanja na svedoke, a policijski službenici granične policije koji su tada bili u smeni bi trebalo da svedoče o svemu sto se dogodilo tog dana. Takođe, delo se za sada kvalifikuje kao pokušaj silovanja, a kad budu saslušani svedoci i preduzete druge dokazne radnje bice poznato da li će doci do prekvalifikacije - receno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track