NAĐEN KOMBI KORIŠĆEN U OBIJANJU DEPOA PODGORIČKOG SUDA: Traga se za 6 osoba koje su kopale tunel i ukrale dokaze protiv KAVČANA!
Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

ISTRAGA

NAĐEN KOMBI KORIŠĆEN U OBIJANJU DEPOA PODGORIČKOG SUDA: Traga se za 6 osoba koje su kopale tunel i ukrale dokaze protiv KAVČANA!

Crna Hronika -

Podgorička policija pronašla je kombi koji su koristili osumnjičeni za obijanje depoa Višeg suda u Podgorici, pišu Vijesti.

Prema informacijama vozilo je pronađeno na teritoriji glavnog grada.

Sa sednice Biroa za operativnu koordinaciju organa obaveštajno-bezbednosnog sektora saopšteno je da policija traži šest osoba zbog sumnje da su učestvovala u kopanju tunela ispod Višeg suda.

Tunel se proteže od Njegoševoj 12 do depoa Višeg suda, iz kog su ukrali i ispreturali deo dokaza izvršenja najtežih krivičnih dela.

Ustanovljeno je da su ispreturani brojni predmeti, dominantno oni koji se tiču vrha kavačke kriminalne grupe.

Među nestalim predmetima je nekoliko pištolja nestalo je iz depoa podgoričkog Višeg suda.

Tunel dug bar 30 metara, kopan je najduže mesec i po - od kraja jula kada je stan u suterenu dat u zakup, do minulog vikenda.

Na osnovu prikupljenih informacija, Biro za operativnu koordinaciju je u odnosu na trenutno najaktuelniju temu – obijanje depoa Višeg suda u Podgorici, konstatovao da se radi o najznačajnijem i najopasnijem udaru na institucije države i pravosudni sistem.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track