EVO U KAKVOM JE STANJU MLADIĆ KOJI JE PAO SA ZGRADE U NOVOM SADU Zaspao na simsu 4. sprata, pa se sunovratio i teško povredio
Foto: Nenad Kostić

stabilno

EVO U KAKVOM JE STANJU MLADIĆ KOJI JE PAO SA ZGRADE U NOVOM SADU Zaspao na simsu 4. sprata, pa se sunovratio i teško povredio

Crna Hronika -

Mladić H.A. (21) iz Novog Sada koji je povređen noćas kada je pao sa četvrtog sprata zgrade, dok je spavao na simsu zadobio je teške telesne povrede i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine.

On je u UC KCV dovezen kolima Hitne pomoći iprimljen zbog povreda koje je zadobio prilikom pada. Radi se o teškim politraumatskim povredama gde su vodeće povrede kičmenog stuba i karlice - saopštio je Siniša Knežević, PR Kliničkog centra Vojvodine.

Prema njegovim rečima, nakon pregleda, laboratorijske i radiološke obrade indikovano je hospitalno lečenje.

- U trenutku ovog izveštavanja pacijent je hemodinamski stabilan, smešten u UC KCV radi daljeg lečenja - dodao je Knežević.

Portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, rekao je da je njihova ekipa je primila poziv u 00.55 časova u Fruškogorskoj 47 po pozivu policije i vatrogasaca zbog pada sa četvrtog sprata.

Kako se nezvanično saznaje, prema prijavama građana mladić je spavao na simsu, a tek treba da se utvrde sve okolnosti, što neće biti moguće dokle god njegovo zdravstveno stanje ne bude stabilno.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track