OPTUŽENA DA JE UNAKAZILA LICA 18 ŽENA! Suđenje barbi nadrilekarki: Danas svedoči bivša zadrugarka, Olgica se krila od fotografa
Foto: Zorana Jevtić

PRVI OSNOVNI SUD U BEOGRADU

OPTUŽENA DA JE UNAKAZILA LICA 18 ŽENA! Suđenje barbi nadrilekarki: Danas svedoči bivša zadrugarka, Olgica se krila od fotografa

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Olgici Markanović, protiv koje je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo dve optužnice zbog sumnje da je estetskim zahvatima za koje nije imala licencu, u salonu u Beogradu unakazila lica 18 žena.

Olgica Markanović došla je u Prvi sud u Beogradu gde se krila od fotografa.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Nakon nje, stigla je i bivša zadrugarka Miljana Popović, koja danas svedoči o tretmanima koje je radila kod Olgice Markanović.

Podsetimo, suđenje Barbi nadrilekarki, kako su je prozvali zbog fizičkog izgleda, i dalje je u toku, ali joj je ukinut kućni pritvor.

Naime, prošlo ročište svedočila je jedna od oštećenih devojaka, inače pevačica Ivana Grabovica koja je opisala sve detalje saradnje sa Markanovićkom, dok bi danas o tretmanima koje je radila kod Barbi nadrilekarke trebalo da svedoči Miljana Popović, bivša zadrugarka.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track