ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU SMRTI MUŠKARCA (41) KOD KRALJEVA: Ubili ga, pa pokušali da prikriju zločin saobraćajkom
Foto: RINA

petorica uhapšena

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU SMRTI MUŠKARCA (41) KOD KRALJEVA: Ubili ga, pa pokušali da prikriju zločin saobraćajkom

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su braću D. V. (25) i D. V. (26) iz Trstenika, kao i K. R. (21) iz Kruševca, Z. V. (51) i D. L. (73), obojica iz Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni, sinoć oko 22 časa, nakon svađe i tuče sa četrdesetjednogodišnjakom iz Trstenika u i ispred jednog ugostiteljskog objekta u mestu Rudno kod Kraljeva, ušli s njim u automobil marke „folksvagen“ i dok je upravljao vozilom, zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Potom ga je, kako se sumnja, D. V. (25) više puta posekao nožem, nakon čega je četrdesetjednogodišnjak vozilom sleteo s puta. Sumnja se da su braća D. V. i D. V. nastavili da udaraju četrdesetjednogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela, telo četrdesetjednogodišnjaka stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u saobraćajnoj nezgodi.

Podsećanja radi, ranije danas je objavljeno da je vozač „folksvagena“ S. S. poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u selu Bzovik, na lokalnom putu prema Rudnu, udaljenom 110 kilometara od Kraljeva.

Kako je objavljeno, pretpostavljalo se da je do nesreće došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, sleteosa puta i udario u drvo, a meštani koji su primetili prevrnuti automobil kraj puta nesreću su prijavili policiji.

Osumnjičenima za ovo teško ubistvo je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja