RTS SE OGLASIO O SKANDALU I TUČI UREDNICE SA MUŽEM Nanela mu tešku povredu oka, preti joj drakonska kazna zatvora! Poznat i MOTIV
Foto: Dado Đilas

RTS SE OGLASIO O SKANDALU I TUČI UREDNICE SA MUŽEM Nanela mu tešku povredu oka, preti joj drakonska kazna zatvora! Poznat i MOTIV

Crna Hronika -

Povodom informacije da je urednica javnog servica A.K. nanela teške telesne povrede vanbračnom suprugu oglasio se i RTS.

- Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, napominjemo da privatan život zaposlenih, nikada nismo i nećemo komentarisati - navode iz RTS.

Podsetimo, protiv voditeljke zvanično je pokrenuta istraga a ovaj slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu budući da je teritorijalno nadležno.

- Protiv A.K. je pokrenuta istraga u OJT Mladenovac zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora - otkrio je izvor.

Do tuče je, prema raspoloživim informacijama, došlo zbog voditeljkine ljubomore jer je navodno saznala da je muž vara, usled čega ga je navodno vređala i pretila mu, a on joj je navodno uzvratio nasiljem koje je je preraslo u tuču.

- Pošto je dobila šamar, A. K. je partnera udarila u oko. On je zadobio tešku telesnu povredu rožnjače i ukazana mu je medicinska pomoć, nakon čega je upućen na kućno lečenje - ispričao je izvor za domaće medije.

Voditeljki je odlukom suda određena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track