OVO JE ŽENA ZVICEROVOG ROĐAKA ŽUTOG: Sva u belom stigla u sud i svedočila o mestu zločina Belivukovog klana, spomenula i muža FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Police Turkey

suđenje Veljku Belivuku

OVO JE ŽENA ZVICEROVOG ROĐAKA ŽUTOG: Sva u belom stigla u sud i svedočila o mestu zločina Belivukovog klana, spomenula i muža FOTO

Crna Hronika -

Aleksandra Živković (33), supruga kavčanina Radoja Živkovića, rođaka Radoja Zvicera, stigla je u Specijalni sud u Beogradu gde je pozvana kao svedok u slučaju protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovaća kojima je, kako se sumnja, njen suprug bio blizak!

Ona je na suđenje došla sama, u belom kompletu.

Suđenje Belivuk, sudjenje Belivuku
foto: Nemanja Nikolić

- Živković je pozvana kako bi svedočila o kući u Surduku koja je u njenom vlasništvu, a za koju se sumnja da su koristili pripadnici klana kako bi spalili telo prve žrtve, Gorana Mihajlovića u aprilu 2019. godine - podseća izvor Kurira.

Aleksandra Živković saslušana je već u Tužilaštvu za organizovani kriminal kada je objasnila da je ona kuću nasledila, ali da tamo nikada nije odlazila i da je jedino njen otac to mesto nekada posećivao, ali vrlo retko.

- Ključ od te kuće poseduje i moj bivši muž, kako da kažem, još od ranije dok smo bili zajedno. Moj suprug se zove Radoje Živković. Podnela sam zahtev za razvod u decembru 2015. i postupak se još nije završio, pošto njega nikada nema - rekla je ona na saslušanju.

Radoje Živković Žuti, Radoje Živković, Surduk, Marko Miljković
foto: Ana Paunković, Dado Đilas, Police Turkey

Kako je Živković tada opisala kuća u Surduku je na samoj litici gde u provaliji protiče Dunav, a na pitanje tužioca da li je u kontaktu sa Živkovićem ona je odgovorila:

- Nisam, hvala bogu!

Ona će danas odgovarati na pitanja tužilaca, sudskog veća, ali i pripadnika klana koji su i prema njihovim rečima bili jako bliski sa njenim suprugom, koji je čak i kum Veljka Belivuka.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track