MALOLETNIK IZBO MUŠKARCA U VETERNIKU ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Policija kod napadača našla nož i manju palicu
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

MALOLETNIK IZBO MUŠKARCA U VETERNIKU ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Policija kod napadača našla nož i manju palicu

Crna Hronika -

Sedamnaestogodišnji B.M. priveden je sinoć u policijsku stanicu u Novom Sadu nakon što je oko 21.30 časova prekoputa Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku izbo tridesetdevetogodišnjeg S. Đ. zbog svađe u saobraćaju.

Sve se desilo na Novosadskom putu kod velike raskrsnice gde su se posvađali povređeni i maloletnik koji je svoju žrtvu stigao ispred jedne pekare i zadao mu tri ubodne rane nožem.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je S.Đ. primljen u Urgentni centar sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana leve natkolenice.

- Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje - kratko su rekli u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako se nezvanično saznaje, prilikom privođenja kod maloletnog B.M. je pronađen nož kojim je počinio krivično delo kao i manja teleskopska palica - pendrek.

U novosadskom Višem sudu kažu da je maloletniku iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje dežurna sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu u svojstvu sudije za maloletnike odredila pritvor do 30 dana iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja