Najnovije vesti

PREMINUO MLADIĆ (19) KOJI U SREMSKOJ KAMENICI PUCAO SEBI U GLAVU: Izvadio pištolj pred drugovima, pa izgovorio JEZIVE reči
Foto: Shutterstock

PREMINUO MLADIĆ (19) KOJI U SREMSKOJ KAMENICI PUCAO SEBI U GLAVU: Izvadio pištolj pred drugovima, pa izgovorio JEZIVE reči

Crna Hronika
00:30h

Mladić S. N. (19) koji je juče ujutru pronađen sa prostrelnom ranom u glavi u Sremskoj Kamenici, preminuo je večeras u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Od nesrećnog momka na društvenim mrežama se opraštaju njegovi prijatelji i pripadnici Firme, navijačke grupe FK Vojvodine.

Prema nezvaničnim infromacijama, on je bio sa još trojicom prijatelja, vraćali su se sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali, njihov drug iznenada izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu.

"Nije još uvek dovoljno jasno da li je nameravao da izvrši suicid ili je hteo samo da pokaže mladalačku hrabrost, odnosno, ludost", kaže izvor upoznat sa ovim događajem.

Kada se mladić upucao, pao je na pločnik, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nesrećni momak je odmah prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali ni posle uporne borbe lekara da spasu mladi život na žalost, u tome nisu uspeli.

"Dokle više ljudi moji, počivaj u miru druđe naš", jedna je od poruka firmaaša na društvenim mrežama.

Dal ću da se roknem, ili me neće metak?!

Iako su uz njega bili dobri prijatelji, skoro nerazdvojni od detinjstva, policija je ispitujući sve okolnosti ove tragedije i od "ortaka" uzimala parafinske rukavice. Tako su sa sigurnošću utvrdili da nije niko drugi pucao u mladića, već da je on sam u jednom trenutkuizvadio pištolj i kroz smeh im reko nešto u stilu "dal ću da se roknem ili me neće metak"?!.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track