BOJANI BELIVUK I TANJI MILJKOVIĆ ZABRANJENO DA NAPUŠTAJU BEOGRAD! Tužilaštvo traži trajno oduzimanje automobila, satova i novca
Foto: Nikola Anđić, Kurir, Stefan Stojanović, Dado Đilas

javno tužilaštvo za organizovani kriminal

BOJANI BELIVUK I TANJI MILJKOVIĆ ZABRANJENO DA NAPUŠTAJU BEOGRAD! Tužilaštvo traži trajno oduzimanje automobila, satova i novca

Crna Hronika -

Javno Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo je da je danas podiglo optužnicu protiv okrivljenih Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Bojane Belivuk, Tanje Miljković, Filipa Ivanovskog, Marije Milutinov i Snežane Đorđević, zbog više krivičnih dela pranja novca.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela u periodu od 2015. do 2020. godine.

Bojana Belivuk ispred suda
Bojana Belivuk ispred sudafoto: Kurir

- U optužnici je predloženo trajno oduzimanje imovine – više nepokretnosti na teritoriji Beograda i Pančeva, veći broj skupocenih vozila i satova kao i gotovog novca koji su pronađeni i oduzeti od okrivljenih, a za koje Javno tužilaštvo za organizovani kriminal smatra da su predmet pranja novca. Takođe, u optužnici je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo produženje mere zabrane napuštanja boravišta za okrivljene Bojanu Belivuk, Tanju Miljković, Mariju Milutinov i Snežanu Đorđević - saopštilo je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

Kako je Kurir ranije pisao, Snežana Đorđević je tašta Veljka Belivuka, a na saslušanju u tužilaštvu u decembru 2021. svi okrivljeni su negirali izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track