OVO JE MUŠKARAC KOJI JE IZBO ŽIVKA VIŠE OD 70 PUTA U SMEDEREVU: Hvali se luksuzom, opčinjen poznatim filmovima o kriminalu (FOTO)
Foto: Facebook

predao se u nemačkoj

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE IZBO ŽIVKA VIŠE OD 70 PUTA U SMEDEREVU: Hvali se luksuzom, opčinjen poznatim filmovima o kriminalu (FOTO)

Crna Hronika -

Muškarac N.K. (44) osumnjičen za ubistvo Živka I. (68) koji je ubijen sa više od 70 uboda nožem u Smederevu zbog novca od prodaje kuće, uhapšen je u Nemačkoj, a Srbija je danas zatražila njegovo izručenje.

Za osumnjičenim je bila raspisana Interpolova poternica, a on se prema prvim informacijama sam predao nemačkoj policiji u subotu.

Nikola Knežević, Smederevo, ubistvo
foto: Facebook

N.K. je inače aktivan i na društvenim mrežama gde se hvalio skupocenim automobilom i motorom, a postavljao je i razne fotografije i snimke iz kultnog filma "Kum" gde ističe kriminal, ali i iz domačeg filma "Južni vetar", čija je tematika takođe kriminal.

Nikola Knežević, Smederevo, ubistvo
foto: Facebook

Da podsetimo, telo Živka I. iz Smedereva nađeno je pre tri dana u jednom objektu kod Zelene pijace u ovom gradu, a pored N.K. policija je u Srbiji uhapsila D. A. (43) i Đ. A. (76) iz Smedereva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje.

U pitanju su otac i brat osumnjičenog koji se terete da su pomogli N. K. da prikrije tragove i sakrije sredstvo izvršenja krivičnog dela.

Pošto je policija došla do saznanja da je N. К., odmah po izvršenju krivičnog dela, napustio Republiku Srbiju i pobegao, za njim je bila raspisana potraga.

Osumnjičenima D. A. i Đ. A. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu do se za N.K. čeka da bude izdručen Srbiji.

Policija je saopštila da je žrtva imala više od 70 uboda po telu, a njegove komšije su ispričale da je on nedavno prodao kuću i kupio lokal na pijaci u kom je i živeo.

- Povremeno je pradavao neke namirnice na pijaci i od toga je živeo - kispričali su nam ranije poznanici ubijenog.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track