DEVOJKA (21) SE SVAĐALA S DEČKOM (63), PA PALA SA 3. SPRATA? Očevidac o drami u Borči: "Ležala je nepomično u LOKVI KRVI"
Ilustracija, Foto: RINA

"mislio sam da je gotovo"

DEVOJKA (21) SE SVAĐALA S DEČKOM (63), PA PALA SA 3. SPRATA? Očevidac o drami u Borči: "Ležala je nepomično u LOKVI KRVI"

Crna Hronika -

"Čuo se jak udarac, mislio sam da je pala neka greda sa zgrade, a onda sam ugledao devojku koja nepomično leži u lokvi krvi na trotoaru"

Ovako priča, M.M. (32) očevidac jučerašnje drame u kojoj je Ž.P. (21) skočila sa trećeg sprata nedovršene zgrade u Borči u Ulici Julija Delere. Srećom, ona je preživela pad.

"Mislio sam da joj nema pomoći"

Prema njegovim rečima, Ž.P. (21) živi upravo u toj nedovršenoj zgradi zajedno sa dečkom V. K. (63).

- Čuo sam da su se nešto svađali i ona mu je tada pretila da će skočiti. On joj je pričao da to ne radi, međutim, nakon pet minuta je otišao i ona se tada bacila. Ležala je na podu u lokvi krvi, mislio sam da je gotovo i da joj nema pomoći - priča on.

Ističe i da je bez svesti bila par minuta, te da se osvestila i molila za pomoć.

- Čim se osvestila, htela je da ustane. Čak je i pričala "pomozite mi, molim vas" , dok je pokušavala da mi pruži ruku. Dali smo joj vodu, a ubrzo je došla i Hitna pomoć - navodi M.M.

policija, uviđaj, policija ilustracija, uviđaj ilustracija, policijska traka, policijska traka ilustracija
foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

"Što si skočila, rekao sam ti da to ne radiš?"

Napominje i da je V.K. ubrzo došao, te da kada je video masu ljudi koja se okupila oko devojke bio vidno iznerviran.

- Pričao je ljudima da se sklone, kako njoj ništa ne treba. I pitao je "Što si skočila, rekao sam ti da to ne radiš".. - priča šokirani komšija.

Kako kaže, oni već neko vreme žive u tom objektu.

- U toj zgradi se skupljaju beskućnici, pijanice i niko im ništa ne može. Taj objekat u izgradnji stoji tako već 15 godina unazad. I niko ništa ne preduzima. Cela zgrada je puna smeća, ima svega od flaša pa sve do nekog starog i podrpanog nameštaja - navodi komšija M.M..

Ističe i da je tu devojku viđao sa nekim drugaricama ranije, te da su mu tražile 30 dinara za alkohol.

- Ko zna šta se sve krije iza te priče, ja ne znam ni da li ona ima porodicu. Najbitnije je da je preživela - dodaje on.

Teške povrede glave i prelomi

Prema informacijama, njoj su konstatovane teške povrede glave.

- Ž.P. su u KBC Zemun, konstatovane povrede - prelom karlice i prelom tri pršljena kičme. Stabilna je i svesna, nije životno ugrožena - navodi izvor.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track