KURIR SA MESTA ZLOČINA U BATROVCIMA: Mladića (19) sa KiM nasmrt izbo Avganistanac! Meštani U STRAHU: Ovo se dosad nije dešavalo!
Foto: Kurir Televizija, D.Š.

tragedija

KURIR SA MESTA ZLOČINA U BATROVCIMA: Mladića (19) sa KiM nasmrt izbo Avganistanac! Meštani U STRAHU: Ovo se dosad nije dešavalo!

Crna Hronika -

Devetnaestogodišnji mladić sa KiM izboden je nasmrt u blizini graničnog prelaza Batrovci. Od utorka uveče policija traga za počiniocem. Reč je navodno o migrantu iz Avganistana.

Na Batrovcima je jutros i dopisnica Kurira Aleksandra Dražić koja izveštava o najnovijim informacijama o ovom tragičnom slučaju.

Aleksandra Dražić
foto: Kurir televizija

- Ne donosimo ni malo lepe vesti. Policija je saopštila da intenzivno traga za počiniocem. Ubistvo koje se desilo nije potreslo samo građane Srema već i regiona. Život je izgubio 19-godišnji mladič. Iz pravca graničnog prelaza on se kretao ka selu Batrovci. Došao je u sukob sa grupom Avganistanaca i tom prilikom je ubijen kada ga je jedno ovih lica nasmrt izbolo oštrim predmetom, a po nezvaničnim informacijama, reč je o nožu.

Svedoci nemilog prizora su vozači kamiona koji su se zatekli u blizini:

02:12

KURIR SA MESTA ZLOČINA U BATROVCIMA: Mladića (19) sa KiM na smrt izbo Avganistanac! Meštani U STRAHU: Ovo se do sad nije dešavalo!

- Vozači kamiona videli su beživotno telo mladića, kao i grupu mladića koje trči ka Batrovcima. Inače stanovnici Batrovaca i opština Šid imaju dosta problema otkada je krenio priliv migranata. Da li se radi o sukobu ličnog tipa, ili je jednostavno do toga došlo u nekom nezgodnom trenutku ostaje da se sazna. Meštani Batrovaca strahuju, već su navikli da su migranti u njihovoj blizini, ali do ovakvih situacija kako tvrde još nije dolazilo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:29

EKIPA KURIRA NA GRANIČNOM PRELAZU U BATROVCIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track