SUTRA SASLUŠANJE NAPADAČA NA FRIZERA S VOŽDOVCA: Petorica stranaca ga pretukla u salonu, naneli mu teške povrede!
Foto: Petar Aleksić

drugo osnovno javno tužilaštvo u beogradu

SUTRA SASLUŠANJE NAPADAČA NA FRIZERA S VOŽDOVCA: Petorica stranaca ga pretukla u salonu, naneli mu teške povrede!

Crna Hronika -

U beogradskom naselju Stepa Stepanović sinoć je napadnut vlasnik frizerskog salona Dragan Đ. koji je zadobio povrede, a policija je uhapsila petoricu stranih državljana. Prilikom tuče povrede je zadobio i brat Dragana Đ.

Povodom događaja iz frizerskog salona na teritoriji opštine Voždovac oglasilo se i Drugo osnovno javno tužilštvo u Beogradu.

- Povodom događaja iz frizerskog salona na teritoriji opštine Voždovac, u kojem su dva lica zadobila teške telesne povrede, Drugo OJT u Beogradu naložilo je zadržavanje pet lica, stranih državljana, kojima se na teret stavlja krivično delo učestvovanje u tuci. Osumnjičeni će dana 1. 10. 2023.godine biti dovedeni u Drugo OJT u Beogradu radi saslusanja - navedeno je iz tužilaštva.

Podsetimo, ranije danas Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su uhapšeni državljani Libije.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. A. A. A. (22) i državljane Libije J. Z. (21), A. A. N. (22), A. R. M. (21) i A. A. A. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči. Sumnja se da su oni sinoć oko 21 čas u jednom lokalu na Voždovcu, nakon kraće rasprave, izazvali tuču i zadali više udaraca mladićima starim 26 i 29 godina, a potom pobegli sa lica mesta. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, gde im je ukazana lekarska pomoć - navodi se u sopštenju MUP - saopšteno je iz policije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track