OVO JE DUŠANKA KOJU JE UBIO MUŽ KOD VLADIČINOG HANA: Pijan je izbo po vratu i sačekao policiju! U LOKVI KRVI JE NAŠLA ĆERKA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

TUGA

OVO JE DUŠANKA KOJU JE UBIO MUŽ KOD VLADIČINOG HANA: Pijan je izbo po vratu i sačekao policiju! U LOKVI KRVI JE NAŠLA ĆERKA (FOTO)

Crna Hronika -

Dušanka S. (55) ubijena je u petak kad joj je, kako se sumnja, presudio suprug Dragan S. u kući u selu Repince kod Vladičinog Hana.

Dušanku je, prema saznanjima Kurira, u lokvi krvi pronašla ćerka, a Dragan se mirno predao kad je stigla policija.

- Ubistvo se desilo u kući kada je Dragan S. u veoma alkoholisanom stanju sa više uboda nožem u vrat usmrtio svoju suprugu - kaže izvor Kurira.

Dušanka S, Vladičin Han, ubistvo
foto: Privatna Arhiva

Prema rečima komšija Dušanka je bila divna žena koja je bila baš predana kući i porodici.

- Jesu se razvodili, ali se činilo da se sve u redu i da nema neke svađe između njih. On je prema komšijama bio normalan čovek, uljudan, niko ne zna šta se tu desilo među njima. U trenutku zločina njih dvoje su bili sami kod kuće - kažu nam komšije.

Dragan S. je, kako saznajemo, pronađen na mestu izvršenja ubistva, odmah je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ubistva i biće priveden u Više javno tužilaštvo u Vranju radi saslušanja.

Za sada nije poznat motiv ubistva, naložena je obdukcija tela i durge istražne radnje su u toku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track