KUMA IZBOLI NASMRT PA REKLI DA SE UBIO: Podignuta optužnica protiv oca i sina zbog ubistva u Nišu
Foto: Facebook

KUMA IZBOLI NASMRT PA REKLI DA SE UBIO: Podignuta optužnica protiv oca i sina zbog ubistva u Nišu

Crna Hronika -

Glavni pretres u Višem sudu protiv oca i sina, G. M.62) i M. M. (41) iz Niša počeće uskoro ako Apelacioni sud potvrdi podignutu optužnicu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, saznaje Kurir u ovom sudu.

Optužnica je podignuta protiv oca i sina jer su osumnjičeni da su tačno pre osam meseci bili umešani u ubistvo svog kuma A. D. (46), takođe iz ovog grada.

- Optužnica je podignuta i Viši sud je potvrdio, ali se odbrana žalila na ovaj spis tako da se čeka odluka Apelacionog suda. Postoji mogućnost da se optužnica potvrdi ili da se vrati na doradu, rečeno nam je u sudu.

Poznato je da su otac i kum živeli zbog smanjenja troškova zajedno u suterenu jedne od kuća i da je sin ponekada svraćao. Te noći oko 23.30 sati Hitna medicinska pomoć je pozvana da pomogne povređenom čoveku od uboda nožem, ali na trotoaru u toj ulici, a ne u kući. Nakon toga je pozvana policija koja je leš zatekla u hodniku suterena, a tom prilikom je nađen i nož kojim je postojala mogućnost da je ubistvo izvršeno.

- Kada su policajci došli, rečeno im je da se kum sam ubio, ali su uočeni tragovi krvi. Sve je tada u prvim trenucima bilo sumnjivo - rečeno nam je iz istrage kao i da je obdukcija nad kumovim lešom obavljena.

Otac i sin su prilikom prvog saslušanja negirali krivicu.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track