"SESTRA JE IMALA NEKI OSEĆAJ, ONA JE NAŠLA LJUBINKINO TELO" Detalji smrti žene iz Orašca: Ušla u vodu i zarila sebi nož u vrat
Foto: Kurir/S.U.

TRAGEDIJA KOD OBRENOVCA

"SESTRA JE IMALA NEKI OSEĆAJ, ONA JE NAŠLA LJUBINKINO TELO" Detalji smrti žene iz Orašca: Ušla u vodu i zarila sebi nož u vrat

Crna Hronika -

Porodici umrle žene Ljubinke P. (62) iz Orašca kod Obrenovca javljeno je danas da je završena obdukcija i da mogu da preuzmu telo.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je pokazala da je žena sebe ubola nožem u vrat.

Podsećanja radi, telo žene pronađeno je juče u šiblju u "Vojnim barama" sa brojnim povredama.

Komšije ispričale detalje

- Ona se posvađala sa mužem i otišla od kuće. Često je pila. Prvo smo mislili da se utopila, ali smo onda čuli da ima neke ubode i nismo znali da li ju je neko ubio. Ovde su bila četiri vozila policije, inspektori, forenzika, vatrogasci i Hitna pomoć - kaže meštanka obližnjeg sela koja poznaje porodicu Ljubice P.

Njene komšije kažu da je ona otišla uveče ka "Vojnim barma" i da je usput otišla do prodavnice.

- Ne zna se da li se ubila uveče ili ujutru. Telo je našla njena sestra. Nama ne bi palo na pamet da odemo baš tamo, ali ona je imala neki osećaj ili je odlučila da pogleda tamo gde je najskrovitije. Ljubinka se skinula i stvari uredno složila na obalu. Tu je stavila i naočare i telefon. Ušla je u vodu i ubola se u vrat. Ostale povrede je verovatno zadobila dok je telo plutalo u vodi - kaže za komšinica.

Ona je dodala da je odeća bila sa jedne strane bare, na obali, dok je telo pronađeno u šiblju sa suprotne strane.

Naređena toksikološka analiza

Ljubinka P. je često bila pod dejstvom alkohola i često je, zbog porodičnih svađa, odlazila od kuće.

Tužilac je naredio i toksikološku analizu.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track